De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en by F. Th van Egeren PDF

By F. Th van Egeren

F. Th. van Egeren (1952), afkomstig uit Zwanenburg werd geboren in Halfweg. Hij heeft na de mulo en havo Bouwkunde gestudeerd aan de HTS. Hij is gehuwd en vader van drie kinderen uit een eerder huwelijk.

F. Th. van Egeren vertelt in zijn debuut De witte course - gebaseerd op ware gebeurtenissen- over de path die de cocaïne volgt van producenten naar afnemers.
Jan Willem De Goey gaat op vakantie naar Isla Margarita Venezuela.
Daar komt hij terecht in de wereld van de drugs.
Hij ontmoet Sabrina, waar hij hevig verliefd op wordt. Zij fungeert niet alleen als steun en toeverlaat, maar ook als tolk.
Dit goed geschreven verhaal zorgt voor de nodige sensatie bij de lezer.

Show description

Read Online or Download De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en Zonnenbrillen (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

New PDF release: De grote Kleyn (Dutch Edition)

Essentiële kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. En dat genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan, op een no-nonsensemanier en met een bemoedigende dosis ironie.

Download e-book for iPad: Het mysterie van de liefde (Dutch Edition) by Jonah Lehrer,Robert Vernooy

In 'Het mysterie van de liefde' verkent Jonah Lehrer de psychologische, biologische, neurologische en evolutionaire feiten van de liefde. Liefde is de emotie die ons leven regeert, een altijd aanwezige kracht, de foundation van al onze bindingen, van romantische tot vriendschappelijke en religieuze. Mensen kunnen niet zonder, ze moeten zich hechten.

Download e-book for iPad: Florence (ANWB extra) (Dutch Edition) by Michaela Namuth,Jaap Verschoor,Amir Andriesse,Marianne

ANWB additional reisgids Florence - Italië Ontdek Florence met de compleet vernieuwde reisgids ANWB additional Florence! De Florentijnen vinden dat zij het beste Italiaans spreken, ze beter gekleed gaan dan hun landgenoten en dat ze nou eenmaal in de mooiste stad van Italië wonen. Ervaar het allemaal zelf tijdens een leuke citytrip naar Florence.

Get De neus van Arthur (Familie Staartjes Book 1) (Dutch PDF

De familie Staartjes is geen gewone familie. Ze kunnen beter ruiken dan de gemiddelde mens, eten veel vlees en krabben zich wat vaker. De negenjarige Arthur kan zijn oren bewegen en heeft een grote neus. Met die neus kan hij speuren als een hond, en dat komt soms heel goed van pas. Om een dief op te sporen, bijvoorbeeld.

Additional resources for De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en Zonnenbrillen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en Zonnenbrillen (Dutch Edition) by F. Th van Egeren


by Ronald
4.3

Rated 4.64 of 5 – based on 28 votes